Gepassioneerd door unieke tapijtcreaties

De naam Alskar – Zweeds voor ‘houden van’ – is niet alleen een link naar de roots van founder Birger Karlsson. Hij verwijst vooral naar de passie van hem en zijn vrouw Sigrid voor creatieve interieurideeën. Zij merken dat er veel vraag is naar modulaire vloer- en wandconcepten. Tapijt heeft dan ook heel wat voordelen. Het is goed voor de akoestiek en maakt het mogelijk om bepaalde zones visueel af te bakenen. Op kantoor kan het voor een huiselijk gevoel zorgen; thuis kan je er een ‘office at home’ mee creëren. En met Alskar-tegels kan je jouw ruimte in een oogwenk een volledig andere look and feel geven. 

Vormen

showroom foto met tapijtstalen

Een dreamteam

Dankzij 15 jaar ervaring wéét Birger waarover hij spreekt. Hij heeft de nodige technische bagage, uitgebreide productkennis en expertise in de projectmarkt. Sigrid heeft feeling voor esthetiek en trends, en is een krak in organisatie. Een dreamteam dus! Samen gaan ze voor een persoonlijke aanpak. Elk project volgen ze zelf op. Van A tot Z, van idee van tot realisatie. Lean and mean, waardoor je ook kleine hoeveelheden tapijttegels kunt bestellen.

Contacteer ons

Birger en Sigrid

Belgische kwaliteit

De ‘precision cut carpet tiles’ van Alskar zijn made in Belgium. Voor het basisproduct werkt Alskar samen met Tapibel-INCATI, bekend voor z’n kwaliteit en innovatie. Om de tegels in vormen te snijden, kochten Birger en Sigrid een Zünd-machine. Dat is Zwitserse state-of-the-art technologie die erg precies is. Elke tapijttegel passeert door hun eigen handen. En dat merk je!  

Kwaliteiten

De Zünd digitale snijmachine